SPEEL. BEWEEG. LEEF.

Op deze pagina vindt u ons bezoekadres/postadres en geven we informatie over vervoer en parkeergelegenheid. Heeft u vragen of suggesties voor ons, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij staan altijd open voor feedback.

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Stel een vraag

Routebeschrijving

Vanuit Gorinchem of Rotterdam: Neem op de A15 de afslag 23-Papendrecht naar N3 richting Dordrecht. Neem na 500 meter de afslag Papendrecht. Sla onderaan de afslag rechtsaf op de Burgemeester Keijzerweg. Ga anderhalve kilometer rechtdoor en neem op de rotonde de 4e afslag weer terug de Burgemeester Keijzerweg op. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand het sportcentrum.

Vanuit Breda: Op de A16 richting Dordrecht neemt u de afslag 20-‘s-Gravendeel en voegt u in op de Randweg/N3 richting Papendrecht. Neem na 8 kilometer de afslag Papendrecht. Ga onderaan de afslag linksaf op de Burgemeester Keijzerweg. Ga anderhalve kilometer rechtdoor en neem op de rotonde de 4e afslag weer terug de Burgemeester Keijzerweg op. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand het sportcentrum.

Parkeergelegenheid

Bij de ingang van het Sportcentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Navigatie

Voer in uw navigatiesysteem het adres Burgemeester Keijzerweg 100 in (in plaats van 110). De ingang bevindt zich tussen het Apollo Hotel en Basic Fit.

© Sportbedrijf Papendrecht Alle rechten voorbehouden.