SPEEL. BEWEEG. LEEF.

Hou onze evenementen kalender in de gaten

Voor jong en oud is er bij Sport Papendrecht wel wat te beleven.

Meer lezen

JANUARI

 31 januari Discozwemmen

Vrijdagavond 31 januari van 19.00-21.00 uur is er Discozwemmen in het Doelgroepenbad. Deze disco is bedoeld voor de jeugd tot en met 12 jaar. Heb je nog geen zwemdiploma A, ook dan ben je van harte welkom, je moet dan wel begeleid worden door een volwassene en je dient een drijfmiddel om te hebben.

De kosten zijn € 5,00 per persoon en dit is inclusief een bekertje limonade.

FEBRUARI

9 februari Aquafit-Challenge voor samenloop voor hoop

In samenwerking met Team Carpe Diem ( samenloop voor hoop Papendrecht) is er op 9 februari een aquafit challenge. Sporten geheel voor het goede doel KWF kankerbestrijding.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Sportcentrum Papendrecht en kunnen alleen contant afgerekend worden.

MAART

Tekst.

                          

Voor de jeugd tot en met 12 jaar. Op vrijdagavond 29 maart 2019 van 19.00-21.00 uur. Een zwemdiploma is verplicht. Heb je nog geen diploma dan moet je begeleid worden door een volwassene en dien je een drijfmiddel om te hebben. Kosten € 4,80 (kaarten vanaf nu te koop aan de kassa). 

APRIL

MEI

Tekst.

JUNI

Van maandag 24-6 t/m donderdag 27-6 a.s. organiseert zwemvereniging De Geul in samenwerking met Sportcentrum Papendrecht de nationale zwemvierdaagse. Wil je ook meedoen, de inschrijfformulieren liggen voor je klaar bij de kassa van het Sportcentrum.

Vrijdagavond 28 juni a.s. is er Discozwemmen van 19.00-21.00 uur in het Doelgroepenbad van Sportcentrum Papendrecht. Deze disco is bedoeld voor de jeugd tot en met 12 jaar. Heb je nog geen zwemdiploma A, dan ben je uiteraard van harte welkom. Je dient dan wel begeleid te worden door een volwassene en je moet een drijfmiddel om hebben. De kosten zijn € 4,80 per persoon.

Tekst.

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

Tekst.

 NOVEMBER 

29 november Discozwemmen 

Vrijdagavond 29 november a.s. is er Discozwemmen in het Doelgroepenbad van 19.00-21.00 uur. Deze disco is bedoeld voor de jeugd t/m 12 jaar. Heb je nog geen zwemdiploma dan ben je uiteraard van harte welkom. Je moet dan wel begeleid worden door een betalende volwassene en je dient een drijfmiddel om te hebben. De kosten zijn € 4,80 per persoon en dit is inclusief een bekertje limonade.

DECEMBER

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Contact

Stel een vraag

Versturen

© Sportbedrijf Papendrecht Alle rechten voorbehouden. 

Delen