SPEEL. BEWEEG. LEEF.

Hou onze evenementen kalender in de gaten

Voor jong en oud is er bij Sport Papendrecht wel wat te beleven.

Meer lezen

JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

26-4 Discozwemmen 

Voor de jeugd tot en met 12 jaar. Op vrijdagavond 26 april 2019 van 19.00-21.00 uur. Een zwemdiploma is verplicht. Heb je nog geen diploma dan moet je begeleid worden door een volwassene en dien je een drijfmiddel om te hebben. Kosten € 4,80 (kaarten vanaf 2 april te koop aan de kassa).

MEI

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

14  Smooth Sunday

Sportcentrum Papendrecht start dit seizoen met de Smooth Sunday. Een serie zondagmiddagen met lekkere (live)muziek, gebracht door vooral lokale artiesten, in een relaxte sfeer in de horeca-ruimte van het Sportcentrum.
De eerste versie vindt plaats op 14 oktober a.s. en daar zullen de volgende Papendrechtse artiesten aantreden:
Celeste Liberty (14.00 uur)
FrankandtheClub met special guest Glenda Peters (15.15 uur).

Celeste Liberty behoort tot de huidige lichting zeer getalenteerde singer/songwriters uit Papendrecht en heeft inmiddels al een behoorlijke bekende naam in de regio. FrankandtheClub is een zeer getalenteerde band en zal een selectie spelen uit hun programma ïn the Spirit of the Seventies". Zangeres Glenda Peters (o.a. bekend uit de Soundmix Show van Henny Huisman) zal speciaal voor deze gelegenheid de heren van FrankandtheClub komen versterken bij een aantal songs.

Dit belooft een heerlijke middag te worden voor alle muziekliefhebbers. De toegang is gratis en de deuren van het Sportcentrum gaan om 13.30 uur open.

Meer info over de artiesten:
www.facebook.com/celestelibertymusic
www.facebook.com/glenda.rolle.14
www.facebook.com/frankandtheclub

26  Discozwemmen

Vrijdagavond 26 oktober 2018 

Vrijdagavond 26 oktober 2018 van 19.00-21.00 uur is er Halloween Discozwemmen in het Doelgroepenbad. Deze disco is bedoeld voor de jeugd tot en met 12 jaar. Heb je nog geen zwemdiploma A, ook dan ben je van harte welkom, je moet dan wel begeleid worden door een volwassene en je dient een drijfmiddel om te hebben.

De kosten zijn € 4,65 per persoon en dit is inclusief een bekertje limonade.

 NOVEMBER 

DECEMBER

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Contact

Stel een vraag

Versturen

© Sportbedrijf Papendrecht Alle rechten voorbehouden. 

Delen