SPEEL. BEWEEG. LEEF.

'Gratis douchen' in Sportcentrum Papendrecht voor inwoners die moeite hebben met hoge energierekening

Elke week zijn er meerdere uren beschikbaar voor een warme douche!

Vanaf maandag 21 november is er voor inwoners in het Sportcentrum Papendrecht elke dag een aantal uren beschikbaar waarop zij gratis kunnen douchen. Hiermee wil de gemeente inwoners de gelegenheid geven regelmatig te kunnen (blijven) douchen. Door de gestegen energieprijzen is het voor een aantal inwoners lastig geworden om hun energierekening te kunnen blijven betalen. Daarom besparen ze vaak fors op hun energieverbruik. Met als gevolg dat douchen er bij inschiet. Voor hen opent Sportcentrum Papendrecht graag haar deuren. De actie duurt in ieder geval tot half februari 2023.

Coördinerend wethouder Jaco van Erk geeft aan: "Het aanbod van gratis kunnen douchen is één van de te nemen maatregelen binnen de gemeentelijke aanpak van de energiecrisis. De douche-gelegenheid is in het Sportcentrum vrij  toegankelijk. Ik hoop daarom dat inwoners die in toenemende mate in de problemen komen door hoge (energie)kosten, gebruik gaan maken van ons aanbod."

Meer informatie
Overzicht van (blok)tijden per dag van de week waarin inwoners gratis kunnen douchen:

Maandag

07.30 - 09.30 uur

2 uur

Dinsdag

21.00 - 22.30 uur

1,5 uur

Donderdag

21.00 - 22.30 uur

1,5 uur

Vrijdag

07.30 - 09.30 uur

2 uur

Als inwoner hoeft u zich hier niet van tevoren voor aan te melden of voor in te schrijven. Het gaat zowel voor vrouwen als voor mannen om gezamenlijke douchefaciliteiten, waarbij 6 personen tegelijk kunnen douchen. U bent van harte welkom en kunt gewoon langs komen.

Wilt u weten hoe u er financieel voor staat? Of maakt u zich zorgen over uw geldzaken?
Bezoek Sterk Papendrecht (Veerweg 127), bel hen op 078 – 615 4741 of mail via info@sterkpapendrecht.nl. Of doe de gratis en anonieme Geldfittest via geldfit.nl/test. U krijgt via de test met enkele vragen een advies op maat!

Meer lezen

Aanmelden Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is vernieuwd!
Wil jij maandelijks op de hoogte blijven wat er in het rond het sportcentrum gebeurt?
Meld je dan nu aan!

Map

Stel een vraag

© Sportbedrijf Papendrecht Alle rechten voorbehouden.