SPEEL. BEWEEG. LEEF.

Op deze pagina vindt u ons bezoekadres/postadres, onze sociale media kanalen, openstaande vacatures, en geven we informatie over vervoer en parkeergelegenheid. Heeft u vragen of suggesties voor ons, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij staan altijd open voor feedback.

Sportcentrum Papendrecht

Veelzijdig in spelen, bewegen en leven!

Sportcentrum Papendrecht is dé plek waar mensen met een passie voor sport en een interesse in gezondheid samenkomen om te sporten en ervaringen met elkaar te delen.

Dankzij gemotiveerd en enthousiast personeel voelen bezoekers van het sportcentrum zich thuis en gewaardeerd voor hun prestaties. Aanpassen aan het individuele niveau van de bezoekers en goed luisteren naar hun behoeften staan bij ons hoog in het vaandel.

Sportbedrijf Papendrecht

Adres: Burgemeester Keijzerweg 110
Postcode: 3353 CV Papendrecht
Tel: 078 303 89 00
Mail: info@sportpapendrecht.nl

Over Ons

Galerij

Er worden regelmatig leuke foto's gestuurd en gemaakt van het Sportcentrum. Ook staan er leuke filmpjes bij. Benieuwd? Klik dan op het icoontje om een kijkje te nemen. 

Vacatures

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Klik dan hier op het icoontje om te kijken welke vacatures er open staan.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is vernieuwd!
Wilt u maandelijks op de hoogteblijven wat er in en rond het Sportcentrum gebeurt?
Meld je dan nu aan!!

Wij zijn te vinden op:

Klik op de buttons om een kijkje te nemen op onze pagina's.

Meer lezen

Facebook

Instagram

Youtube

Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is vernieuwd!
Wil jij maandelijks op de hoogte blijven wat er in en rond het sportcentrum gebeurt?
Meld je dan nu aan!

Contact ons!

Map

Platteegrond

Stel een vraag

Routebeschrijving

Vanuit Gorinchem of Rotterdam: Neem op de A15 de afslag 23-Papendrecht naar N3 richting Dordrecht. Neem na 500 meter de afslag Papendrecht. Sla onderaan de afslag rechtsaf op de Burgemeester Keijzerweg. Ga anderhalve kilometer rechtdoor en neem op de rotonde de 4e afslag weer terug de Burgemeester Keijzerweg op. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand het sportcentrum.

Vanuit Breda: Op de A16 richting Dordrecht neemt u de afslag 20-‘s-Gravendeel en voegt u in op de Randweg/N3 richting Papendrecht. Neem na 8 kilometer de afslag Papendrecht. Ga onderaan de afslag linksaf op de Burgemeester Keijzerweg. Ga anderhalve kilometer rechtdoor en neem op de rotonde de 4e afslag weer terug de Burgemeester Keijzerweg op. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand het sportcentrum.

Parkeergelegenheid

Bij de ingang van het Sportcentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Navigatie

Voer in uw navigatiesysteem het adres Burgemeester Keijzerweg 100 in (in plaats van 110). De ingang bevindt zich tussen het Apollo Hotel en Basic Fit.

© Sportbedrijf Papendrecht Alle rechten voorbehouden.