SPEEL. BEWEEG. LEEF.

Op deze pagina vindt u ons bezoekadres/postadres, onze sociale media kanalen, openstaande vacatures, en geven we informatie over vervoer en parkeergelegenheid. Heeft u vragen of suggesties voor ons, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij staan altijd open voor feedback.

Over Ons

Galerij

Er worden regelmatig leuke foto's gestuurd en gemaakt van het Sportcentrum. Ook staan er leuke filmpjes bij. Benieuwd? Klik dan op het icoontje om een kijkje te nemen. 

Vacatures

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Klik dan hier op het icoontje om te kijken welke vacatures er open staan.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is vernieuwd!
Wilt u maandelijks op de hoogteblijven wat er in en rond het Sportcentrum gebeurt?
Meld je dan nu aan!!

Wij zijn te vinden op:

Klik op de buttons om op onze pagina's een kijkje te nemen.

Meer lezen

Facebook

Instagram

Youtube

Contact ons!

Aanmelden Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is vernieuwd!
Wil jij maandelijks op de hoogte blijven wat er in en rond het sportcentrum gebeurt?
Meld je dan nu aan!

Map

Stel een vraag

Versturen

Routebeschrijving

Vanuit Gorinchem of Rotterdam: Neem op de A15 de afslag 23-Papendrecht naar N3 richting Dordrecht. Neem na 500 meter de afslag Papendrecht. Sla onderaan de afslag rechtsaf op de Burgemeester Keijzerweg. Ga anderhalve kilometer rechtdoor en neem op de rotonde de 4e afslag weer terug de Burgemeester Keijzerweg op. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand het sportcentrum.

Vanuit Breda: Op de A16 richting Dordrecht neemt u de afslag 20-‘s-Gravendeel en voegt u in op de Randweg/N3 richting Papendrecht. Neem na 8 kilometer de afslag Papendrecht. Ga onderaan de afslag linksaf op de Burgemeester Keijzerweg. Ga anderhalve kilometer rechtdoor en neem op de rotonde de 4e afslag weer terug de Burgemeester Keijzerweg op. Na 50 meter vindt u aan uw rechterhand het sportcentrum.

Parkeergelegenheid

Bij de ingang van het Sportcentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Navigatie

Voer in uw navigatiesysteem het adres Burgemeester Keijzerweg 100 in (in plaats van 110). De ingang bevindt zich tussen het Apollo Hotel en Basic Fit.

© Sportbedrijf Papendrecht Alle rechten voorbehouden.