SPEEL. BEWEEG. LEEF.

Sporthal huren

Faciliteiten

Sportcentrum Papendrecht heeft twee sporthallen die samengevoegd kunnen worden. De totale oppervlakte is 2.172,8 m². De ruimte is beschikbaar voor de verhuur van evenementen, trainingen, lessen of andere sportactiviteiten.

Beide hallen hebben een afzonderlijke oppervlakte van 1.086,4 m². Zij kunnen onderverdeeld worden in drie gelijke kleinere ruimtes. Dit dankzij te laten zakken scheidingswanden. De gehele sporthal bestaat dan bijvoorbeeld uit 6 aparte gymnastieklokalen. Zo kan er flexibel omgegaan worden met de huur, indeling en het gebruik van de verschillende sportruimtes.

Hal 1 heeft een tribune voor 300 personen. Ook is er een geavanceerd scorebord aanwezig. Aan de zijde van hal 2 is een sta-tribune aanwezig en een ‘normaal’ scorebord. Beide hallen kunnen gehuurd worden. Bijvoorbeeld voor trainingen en voor het houden van wedstrijden door verenigingen of particulieren.

Tarieven

De tarieven voor het gebruik van de sporthallen zijn afhankelijk van het type gebruiker.

Voor plaatselijke verenigingen en stichtingen (aangesloten bij een landelijke sportbond) geldt:
Sporthal 1 en 2: € 55,00 per uur
1/3 deel: € 20,35 per uur
2/3 deel: € 40,70 per uur
Gebruik van het scorebord, incl. reclame e.d. prijs op aanvraag

Niet-plaatselijke verenigingen, stichtingen en particulier:
Sporthal 1 en 2: € 81,00 per uur
1/3 deel: € 30,00 per uur
2/3 deel: € 60,00 per uur

Gebruik van het scorebord, incl. reclame e.d.  prijs op aanvraag

Indien er sprake is van incidenteel gebruik (minder dan 4 aaneengesloten uren), dan worden de tarieven per huurovereenkomst met € 5,00 administratiekosten verhoogd.

Voor niet sportgerelateerde evenementen zijn de prijzen op aanvraag.

Beschikbaarheid

Tijdens schooluren zijn de hallen ingericht voor schoolgebruik en opgedeeld in de 6 aparte ruimtes voor gymnastieklessen.

Zijn niet alle zaaldelen bezet door de scholen, dan is er de mogelijkheid om een of meer zaaldelen te huren. Voor meer informatie over de beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 078-3038900 of per e-mail: administratie@sportpapendrecht.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

De nieuwsbrief is vernieuwd!
Wil jij maandelijks op de hoogte blijven wat er in en rond het sportcentrum gebeurt?
Meld je dan nu aan!

Map

Platteegrond

Stel een vraag

© Sportbedrijf Papendrecht Alle rechten voorbehouden.